Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival 2023

Na het grote succes van de vorige edities kijkt Starboard Boats al weer uit naar het komende festival. Nadat wij vorige edities meer dan 10000 gasten hebben ontvangen op onze nieuwe elektrische boten, hopen wij dit jaar vele bezoekers terug te zien en nieuwe mensen te kunnen introduceren aan dit geweldige jaarlijkse evenement.

Amsterdam Light Festival 2023 data

De 12e editie van het Amsterdam Light Festival zal duren van 30-11-2023 tot 21-01-2024. De tentoonstellingen worden ‘s avonds verlicht en de boten van Starboard zullen tijdens het festival dagelijks uitvaren. In deze donkere wintermaanden zijn de helder verlichte kunstwerken langs de grachten een prachtig gezicht! 

Amsterdam Light Festival Tickets

De tour start dagelijks vanaf Amstel 178, achter het Rembrandtplein om 16:45, 17:00, 18:15, 18:30, 19:45, 20:00, 20:15, & 21:30. Een tocht duurt 75 minuten
Tickets voor de publieke tocht kosten €35 p.p voor volwassenen en €25 p.p voor kinderen inclusief open bar en Amsterdam Light Festival fee. Haal uw kaarten nu voor de tiende editie van het Amsterdam Light Festival. Het aantal kaarten is beperkt!

De beste Amsterdam light festival boottocht

Net als voorgaande jaren zult u worden ontvangen door onze leuke schippers en hosts. Drankjes zullen worden gereserveerd terwijl u vaart door de grachten. Onze Amsterdam Light Festival boottocht tocht duurt 75 minuten, wij varen 7 dagen per week.

Wij hopen dat u al uitkijkt naar de komende editie en kunnen niet wachten u te verwelkomen aan boord.

Details

  • €35 inclusief open bar
  • Kleinschalige Groep
  • Overdekte Boot
  • Warme & Dekens
  • 75 Minuten Rondvaart
  • Elektrisch & Comfortabel
  • Nederlandse & Engelse Gids

Bekijk ons flexible annuleringsbeleid hier

Wij bieden alleen privé tochten aan om 18:15, indien u op een ander tijdstip wilt boeken – neem dan contact op via Email of Whatsap.

De #1 Amsterdam Light Festival rondvaart sloep

Voor Amsterdam Light Festival 2023-2024 zijn kunstenaars gevraagd om na te denken over het effect van technologie en kunstmatige intelligentie (ook wel ‘AI’) op ons alledaagse leven. Wat is de impact hiervan op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen? De verschillende perspectieven worden belicht tijdens Editie 12, met thema: LOADING… Revealing Art, AI and Tech.

Amsterdam Light Festival Route

Wij starten bij de Starboard Dock achter het Rembrandtplein en vervolgen langs de mooiste delen van Amsterdam Centrum waaronder De Amstel en de Herengracht.

Vertrekpunt: Starboard Dock, Amstel 178
Als gevolg van het verkeer op de grachten, kunnen onze tours tot 30 minuten later van start gaan tijdens de vakantie periode (24-12 tot 06-01)