Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival 2021

Na het grote succes van de vorige edities kijkt Starboard Boats al weer uit naar het komende festival. Nadat wij vorige edities meer dan 3000 gasten hebben ontvangen op onze nieuwe elektrische boten, hopen wij dit jaar vele bezoekers terug te zien en nieuwe mensen te kunnen introduceren aan dit geweldige jaarlijkse evenement.

Amsterdam Light Festival 2021 data

Deze editie zal duren van 02-12-2021 tot 23-12-2021  met het thema Celebrate Light: 10  jaar Amsterdam Light Festival is het overkoepelende thema van deze feestelijke editie.
Al tien jaar lang is Amsterdam Light Festival hét lichtpuntje in de donkere dagen. Dit jaar  keren de highlights van de afgelopen negen edities terug op de Amsterdamse wateren. Een feestje om niet te missen dus!

Amsterdam Light Festival Tickets

De tour start dagelijks vanaf Sea Palace restaurant om 15:45, 16:45, 18:15, 20:00 en 21:15. Een tocht duurt 75 minuten
Tickets voor de publieke tocht kosten €35 p.p voor volwassenen en €18 p.p voor kinderen inclusief Amsterdam Light Festival fee. Haal uw kaarten nu voor de tiende editie van het Amsterdam Light Festival. Het aantal kaarten is beperkt!

Onze boottocht

Net als voorgaande jaren zult u worden ontvangen door onze leuke schippers en hosts. Drankjes zullen worden gereserveerd terwijl u vaart door de Amsterdamse grachten. Onze Light Festival tocht duurt 75 minuten, wij varen 7 dagen per week.

Wij hopen dat u al uitkijkt naar de komende editie en kunnen niet wachten u te verwelkomen aan boord.

Details

  • Overdekte Boot
  • Kleinschalige Groep
  • Verwarming & Dekens
  • 75 Minuten Rondvaart
  • Elektrisch & Comfortabel
  • Nederlandse & Engelse Gids

Bekijk ons flexible annuleringsbeleid hier

Wij bieden alleen privé tochten aan om 18:15, indien u op een ander tijdstip wilt boeken – neem dan contact op via Email of Whatsap.

Onze gasten geven deze ervaring:

Sending
User Review
4.82 (39 votes)

Beste Amsterdam Light Festival tocht in Amsterdam

Geniet op de Amsterdamse grachten van het festival en laat Starboard Boats uw gidsen door deze wereld van kunst. Ervaar het festival op de eerste rank in onze moderne, comfortabele en verwarmde boot met toilet. Tijdens de 75 minuten durende tocht zal onze gids alle kunstwerken toelichten. Met ruimte voor 25 personen en optionele drankjes en hapjes leveren wij een intieme boottocht die het hoogtepunt van uw bezoek zal zijn.

Amsterdam Light Festival Route

Wij starten bij Centraal Station en vervolgen langs de mooiste delen van het authentieke Amsterdam Oost. zoals: OosterdokOudeschans, De Amstel , Nieuwe Keizersgracht! Plantage Muidergracht en, tenslotte Entrepotdok.

Vertrekpunt: Sea Palace restaurant, naast Centraal Station
Ten gevolgde van verkeer op de grachten, kunnen onze tours tot 30 minuten later van start gaan tijdens de vakantie periode (24-12 tot 06-01)