Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival 2022

Na het grote succes van de vorige edities kijkt Starboard Boats al weer uit naar het komende festival. Nadat wij vorige edities meer dan 10000 gasten hebben ontvangen op onze nieuwe elektrische boten, hopen wij dit jaar vele bezoekers terug te zien en nieuwe mensen te kunnen introduceren aan dit geweldige jaarlijkse evenement.

Amsterdam Light Festival 2022 data

De 11e editie van het Amsterdam Light Festival zal duren van 01-12-2022 tot 22-01-2023.  Tijdens deze editie neemt Amsterdam Light Festival bezoekers aan de hand van het thema ‘Imagine Beyond’ mee naar de wereld van de
verbeelding. Al elft jaar lang is Amsterdam Light Festival hét lichtpuntje in de donkere dagen. Dit jaar  keren de highlights van de afgelopen negen edities terug op de Amsterdamse wateren. Een feestje om niet te missen dus!

Amsterdam Light Festival Tickets

De tour start dagelijks vanaf Amstel 178, achter het Rembrandtplein om 16:45, 17:00, 18:15, 18:30 20:00, 20:15,  21:30 & 21:45. Een tocht duurt 75 minuten
Tickets voor de publieke tocht kosten €35 p.p voor volwassenen en €20 p.p voor kinderen inclusief open bar en Amsterdam Light Festival fee. Haal uw kaarten nu voor de tiende editie van het Amsterdam Light Festival. Het aantal kaarten is beperkt!

De beste Amsterdam light festival boottocht

Net als voorgaande jaren zult u worden ontvangen door onze leuke schippers en hosts. Drankjes zullen worden gereserveerd terwijl u vaart door de grachten. Onze Amsterdam Light Festival boottocht tocht duurt 75 minuten, wij varen 7 dagen per week.

Wij hopen dat u al uitkijkt naar de komende editie en kunnen niet wachten u te verwelkomen aan boord.

Details

  • €35 inclusief open bar
  • Kleinschalige Groep
  • Overdekte Boot
  • Verwarming & Dekens
  • 75 Minuten Rondvaart
  • Elektrisch & Comfortabel
  • Nederlandse & Engelse Gids

Bekijk ons flexible annuleringsbeleid hier

Wij bieden alleen privé tochten aan om 18:15, indien u op een ander tijdstip wilt boeken – neem dan contact op via Email of Whatsap.

Onze gasten geven deze ervaring:

Sending
User Review
3.92 (113 votes)

De #1 Amsterdam Light Festival rondvaart sloep

Geniet van een onvergetelijke Amsterdam light festival rondvaart in een luxe sloep en laat Starboard Boats uw gidsen door deze wereld van kunst. Ervaar het festival op de eerste rank in onze moderne, comfortabele en elektrische boot. Tijdens de 75 minuten durende tocht zal onze gids alle kunstwerken toelichten. Met ruimte voor 25 personen en optionele drankjes leveren wij een intieme boottocht die het hoogtepunt van uw bezoek zal zijn.

Amsterdam Light Festival Route

Wij starten bij Jungle Dock achter het Rembrandtplein en vervolgen langs de mooiste delen van het authentieke Amsterdam Oost. zoals: OosterdokOudeschans, De Amstel , Nieuwe Keizersgracht! Plantage Muidergracht en, tenslotte Entrepotdok.

Vertrekpunt: Jungle Dock, Amstel 178
Ten gevolgde van verkeer op de grachten, kunnen onze tours tot 30 minuten later van start gaan tijdens de vakantie periode (24-12 tot 06-01)