De Amsterdam Borrelboot & Amsterdam BBQ Boot

Een privé boottocht in Amsterdam is een unieke manier om de stad te ervaren. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals de populaire Amsterdamse borrelboot, waarbij u kunt genieten van hapjes en drankjes terwijl u door de wereldberoemde grachten vaart. Andere opties zijn een reguliere open boottocht, of een Amsterdam BBQ boot. Of u nu op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring met vrienden of collega’s, of u wilt varen met familie of een romantische partner, een luxe privé boottocht in Amsterdam biedt iets voor iedereen.

Borrelboot in Amsterdam

Borrelboot Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke manier om Amsterdam te ervaren? Dan is de Amsterdam borrelboot zeker iets voor jou! Stap aan boord van onze sfeervolle sloep en laat je meevoeren door de historische grachten van de stad. Terwijl je geniet van het prachtige uitzicht, kun je smullen van heerlijke borrelplank hapjes en lekkere drankjes. En dat alles onder begeleiding van onze professionele schipper en vriendelijke hostess. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je plaats op de Amsterdam borrelboot en maak je trip naar de stad onvergetelijk!

Wat is inbegrepen tijdens de Amsterdam borrelboot?

Bij de Amsterdam borrelboot zit alles inbegrepen wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vaartocht door Amsterdam. Je vaart aan boord van onze luxe boot, welke ruimte biedt aan maximaal 65 personen. Onze professionele schipper zorgt ervoor dat je veilig en comfortabel naar alle mooie hoogtepunten van de stad vaart. Daarnaast is er ook een hostess aanwezig die voor je drankjes zorgt en interessante verhalen vertelt over Amsterdam. Bovendien zijn de meeste van onze boten voorzien van een toilet, zodat je niet afhankelijk bent van de openbare toiletten langs de grachten. Kortom, de Amsterdam borrelboot biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring in Amsterdam.

Wat kost de borrelboot Amsterdam?

U zult zich nu vast afvragen wat deze onvergetelijke ervaring wel niet zal kosten? Het mooie is: dit activiteit is goed betaalbaar! Wij rekenen slechts 49 euro per persoon op zaterdagen en 39 euro per persoon op andere dagen. Dit is inclusief alles! Kortom, het is een betaalbare manier om Amsterdam op ee leuke en ontspannen manier te ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je plaats op de Amsterdam borrelboot!

Amsterdam Borrelboot

BBQ boot Amsterdam

Bent u op zoek naar iets meer eten aan boord dan slechts de borrelhapjes? Of wilt u de boottocht combineren met een avondmaal? De Amsterdam bbq boot is een unieke manier om Amsterdam te ontdekken terwijl je geniet van heerlijk eten. Tijdens deze prive boottocht vaar je langs de wereldberoemde grachten van de stad, terwijl een live bbq chef aan boord voor iedereen heerlijke gerechten kookt. De chef maakt gebruik van de beste ingredienten om een smaakvolle en verzorgde bbq te creëren. Of je nu houdt van een lekkere hamburger, kip of een portie gegrilde groenten, er is voor ieder wat wils. En dat alles onder begeleiding van onze professionele schipper, die ervoor zorgt dat je comfortabel en veilig naar alle mooie hoogtepunten van de stad vaart.

Wat kost een bbq sloep Amsterdam?

Geen zorgen, want wij rekenen slechts onze reguliere boot tarieven + 30 euro extra per persoon voor de bbq. Dit is een geweldige prijs-kwaliteit verhouding aangezien u niet meer uit eten hoeft in een Amsterdams restaurant en hierdoor meer budget overhoud voor de rest van uw dag. Dus waar wacht je nog op? Boek nu uw luxe Amsterdam bbq boot en geniet van een onvergetelijke ervaring!

Amsterdam BBQ Boot


Misschien wilt u nu lekker varen met collega’s of met vrienden, of misschien heeft u iets te vieren? Het maakt in principe niet uit want de Amsterdam borrelboot en de Amsterdam bbq boot bieden iets voor iedereen. Zowel voor kleine groepjes als voor grote bijeenkomsten is dit een perfecte activiteit. Verwen de smaakpupillen terwijl je geniet van het mooiste deel van Amsterdam. Welke optie je ook kiest, je zult zeker niet teleurgesteld zijn!