Boottocht Amsterdam

Privé Boottocht

Bekijk onze tijdelijke Speciale Boottocht Deal Hier

Onze stad staat bekend om zijn iconische grachten, prachtige straten, vrije levensstijl en natuurlijk onze Amsterdam boottocht Waarom zou u deze drie aspecten niet combineren tijdens de beste boottocht in Amsterdam? Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een uitje op de grachten, laat ons daarom deze Amsterdamse privé boottocht het hoogtepunt van uw dag maken! Boek nu onze onvergetelijke boottocht door Amsterdam

Een betaalbare prive rondvaart in Amsterdam

Onze boot heeft een capaciteit van maximaal 40 personen. Starboard Boats neemt u en uw gasten mee door de mooiste delen van de werelderfgoedlijst van UNESCO in het historische stadscentrum van Amsterdam. Varend langs de wereldberoemde grachten op onze gloednieuwe elektrische boot, compleet met een toilet, verwarmde kussens, WIFI en een overdekking voor als het weer omslaat. Met onze privé boottocht kan uw gezelschap genieten van de bezienswaardigheden in alle comfort en luxe, begeleid door onze professionele schipper en gastheer.

Onze gasten geven deze ervaring:

Verzenden
User Review
4.88 (51 votes)

Details

  • Privé of Openbaar
  • Privé vanaf €215
  • Tot 40 personen
  • Overdekte boot
  • Open achterdek
  • Toilet aan boord
  • Elektrische boot
  • Verwarmde kussens
  • Wij raden aan om op tijd te reserveren
private boat tour amsterdam


Voor een openbare boottocht kunt u contact opnemen met ons kantoor

Bekijk de bezienswaardigheden in stijl met onze luxe bootverhuur

In plaats van de oncomfortabele drukte van een openbare boottocht zit u bij de privé boot verhuur Starboard Boats met alleen uw eigen gezelschap! Laat onze schipper het harde werk doen, geniet van de hoogste kwaliteit service van onze host en leun achterover om van de rit te genieten! Deze privé-rondvaart in Amsterdam is de ideale manier om het beste van onze prachtig stad te zien. Met een uurtarief van 215 euro en plek tot 40 personen bieden wij een goede deal.

Prijzen kunnen anders zijn op zaterdagen

Flexibele, comfortabele en luxe bootverhuur in Amsterdam

Bij Starboard Boats is alles mogelijk en streven we ernaar om zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden om ervoor te zorgen dat uw groep de perfecte boottocht door de grachten van Amsterdam heeft. Een verscheidenheid aan drankjes en heerlijk eten kan op verzoek worden verstrekt en alle voorzieningen kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw groep.

Dit is de perfecte manier om een ​​speciale gelegenheid met vrienden en familie te vieren, of gewoon om te genieten van een geweldige middag op de rustige grachten van Amsterdam.

Beste boottocht in Amsterdam

Geniet minimaal anderhalf uur van onze elektrische boot met drankjes, comfortabele verwarmde kussens en geweldige service. Wat voor service vraagt u zich af? Onze professionele schipper zal uw luxe boot door de grachten navigeren terwijl onze host zorgt dat iedereen optimaal van de dag geniet. Als u geïnteresseerd bent in een privé boot tocht in Amsterdam, is dit de perfecte manier. Geef ons uw voorkeur datum, tijdstip en aantal gasten door, en uw Amsterdamse canal cruise kan van start!

Privé Boottocht Amsterdam

Het maakt niet uit of u een speciale gelegenheid heeft of simpelweg een perfecte dag wilt beleven met vrienden, wij bieden de flexibiliteit om deze onvergetelijke boot tocht mee te realiseren. Wij zullen uw de ideale Amsterdam ervaring laten zien zodat u kan focussen op de belangrijkere dingen – met een heerlijk drankje in uw hand genieten van Amsterdam haar geweldige atmosfeer en wereld beroemde uitzichten. Onze schipper zal u een onvergetelijke ervaring bezorgen! Deze onvergetelijke ervaring wacht op u. Maak snel hieronder een reservering en uw boottocht kan van start!

Ons Menu