Borrelboot Amsterdam

De #1 canal cruise op Google

Amsterdamse Borrelboot

Borrelen op de grachten, wie wil dat nou niet? Onze host zal u voorzien van koude drankjes terwijl u vaart over de wereldberoemde Amsterdamse grachtengordel. Er is geen betere manier om deze in al haar schoonheid te bewonderen dan op een boot met een biertje of wijntje in uw hand! Met de Borrelboot Amsterdam van Starboard Boats geniet u van een heerlijk cruise op een luxe elektrische boot.

Of u nu een speciale gelegenheid in stijl wilt vieren, of gewoon op zoek bent naar een perfect dagje uit met vrienden/familie, wij bieden een flexibele en onvergetelijke borrelboot aan op de Amsterdamse grachten.

Zie Amsterdam in stijl op de Borrelboot

Onze kapitein en hosts zorgen voor alles wat u nodig heeft zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over de dingen die echt belangrijk zijn: achterover leunen met een drankje genieten van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft. Met een capaciteit van 40 personen is er aan gezelligheid geen gebrek. Geniet 75 minuten (of meer) van onze hoofdstad vanaf haar iconische grachten. Proef de relaxte sfeer en zie de wereldberoemde bezienswaardigheden in stijl vanaf het water. 

Naast een open bar van bier, wijn & frisdrank bieden wij ook borrelhapjes aan in de vorm van een luxe grote fruitschaal.

Onze gasten geven deze ervaring:

Sending
User Review
4.64 (99 votes)

Details

  • Open bar & Luxe borrelplank inbegrepen
  • €39 per persoon, €49 op zaterdag
  • Overdekt met open achterdek
  • 75 minuten genieten aan boord
  • Professionele schipper & host
  • 100% elektrische boot
  • Wij raden aan om op tijd te reserveren
Een glas en hapjes op de Amsterdam borrelboot

Vrijgezellenfeest in Amsterdam op de borrelboot

Toch op zoek naar iets meer leven in de brouwerij? Bij Starboard Boats veranderen we deze Amsterdamse borrelboot zo in een echt feestje! Of u nou uw verjaardag viert of een vrijgezellenfeest organiseert, onze flexibele staff is op alles voorbereid en kan in overleg met u er een goede party van maken!

Feestboot Amsterdam

Klaar voor een mooi feestje? Wij zijn gespecialiseerd een feestelijke evenementen en zorgen er altijd voor dat uw groep dat tijd van uw leven ervaart. Onze host/hostess serveert drankjes en zorgt ervoor dat de sfeer er goed in blijft. Wij hebben goede deals met bars & restaurants waar wij u af kunnen zetten om de avond te vervolgen!

Beste borrelboot in Amsterdam

Bij Starboard Boats is alles mogelijk en streven we ernaar om zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden om ervoor te zorgen dat uw groep de perfecte boottocht door de grachten van Amsterdam heeft. Een verscheidenheid aan drankjes en heerlijk eten kan op verzoek worden verstrekt en alle voorzieningen kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw groep.

Dit is de perfecte manier om een ​​speciale gelegenheid met vrienden en familie te vieren, of gewoon om te genieten van een geweldige middag op de rustige grachten van Amsterdam.

Ervaringen


Wij bieden een grote selectie aan van buffets, catering & arrangementen. Klik hier voor meer informatie.
Andere ideeën of suggesties? Neem gerust contact op met ons kantoor!